
Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля
У процесі приготування страви дрібниць не буває. У запропонованому рецепті така, здавалося б, невелика деталь, як додавання в паніровку насіння фенхелю і натертої апельсинової цедри надає попередньо обсмаженим на оливковій олії стейкам нові оригінальні аромат і смак і допомагає стейкам зберегти соковитість при подальшому запіканні в духовці. Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля - блюдо, яке не тільки внесе різноманітність у Ваш повсякденний раціон, але й не виявиться зайвим на святковому столі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules
0,5 ч. л.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
0,5 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
0,75 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Chilled Beef Tenderloin
800 г.
Deroni Dijon Mustard 200g
4 ч. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 260°C.
02
У мисці змішати сухарі, насіння фенхелю, цедру, 1 ст. л. олії, по 0,25 ч. л. солі і перцю. Перемішати.
03
М'ясо розрізати на чотири стейка, натерти залишками солі і перцю.
04
Розігріти сковороду, налити залишки оливкової олії, викласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін по 3-4 хвилини.
05
Перекласти м'ясо на тарілки, зверху викласти гірчицю, присипати сумішшю із сухарів. Поставити на 5 хвилин в духовку до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores