Гужери - Image

Гужери

Number of servings: 7Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ця досить таки незвичайна страва родом з Бургундії (східна частина Франції). Під гужером мається на увазі несолодка випічка із заварного тіста. Особливістю цієї випічки вважається сир. Тому що кладуть його прямо в тісто. Тому при виборі сиру варто звернути увагу на той, який має достатньо виражений смак, щоб його можна було відчути в страві. Гужери можна робити як маленькими кульками, посипавши зверху зеленню, так і у вигляді пирога круглої форми з отвором посередині (тоді страва буде називатися гужеро - в однині). Подавати їх можна як несолодку закуску перед основними стравами. Або ж просто перкушувати ними.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

150 г.

Homemade Butter

110 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Salt Egypt

3 г.

Spice Nutmeg Ground

5 г.

Spravzhnii Syr Dutch Cheese 50%

100 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

60 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

4 шт.

Dill 70g

15 г.

Preparation steps

01

Спочтаку потрібно в кастрюлі з'єднати молоко, воду (100 мл.), сіль та нарізане шматочками вершкове масло. Довести до кипіння та дати маслу повністю розчинитися. Всипати одразу все борошно у тісто та розмішувати не знімаючи з плити до отримання гладенької консистенції.

02

Продовжувати мішати, поки тісто не почне відставати від дна та стінок кастрюлі. Дати тісту охолонути приблизно 1-2 хвилини. твердий сир натерти на тертці.

03

Перекласти тісто у миску та почати збивати міксером з насадкою для замісу тіста (можна просто лопаткою, але це забере більше часу). Додавати яйця по одному, кожного разу добре перемішуючи. Повинне вийти гладеньке однорідне тісто без грудочок. Добавити натертий сир та мелений мускатний горіх. Добре перемішати.

04

На деко, застелене пергаментом, за допомогою чайної ложки відсадити невеликі кульки, на відстані приблизно 3 см. одна від одної. Випікати в розігрітій до 200℃ духовці 20 хвилин. Приготувати соус. З'єднати оливкову олію, вичавлений через прес часник та дрібно порізану зелень. За допомогою пензлика змастити приготовані гужери соусом. Подавати на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Гужери – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua