
Голубці українські
Голубці - дуже популярна і багатьма шанована страва. Стародавні греки готували щось подібне під назвою " капустяна долма . До нас воно дійшло з Європи, де було прийнято запікати голубів на гратах. І назву страва мала - голуби. Але не всі могли собі це дозволити і стали завертати м'ясний фарш з будь-якою крупою , найчастіше пшоном чи гречкою в капустяний лист. Звідси і назва " голубці " . Ми пропонуємо приготувати вам традиційні українські голубці. Зі свининою, цибулькою, тушковані в томатно-сметанному соусі. Смак, знайомий з дитинства кожному українцеві. До того ж смачна і поживна страва, яку дуже полюблюять наші чоловіки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
160 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
120 мл.
KhMZ Sour Cream 20%
65 мл.
Runa Piquant Tomato Sauce 485g
50 мл.
Young Onions
50 г.
Steamed Rice
30 г.
Natural Chops Pork
150 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
20 мл.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
20 мл.
Auchan Vitamin Bunch 75g
для прикраси
Salt Egypt
за смаком
Spice Allspice Ground
за смаком
Bay Leaf
1 шт.
Preparation steps
01
Відокремити листя з капусти, обшпарити їх окропом. Рис відварити. Через м'ясорубку подрібнити свинину і цибулю. Додати сіль і перець, сюди ж всипати зварений рис, ретельно змішати.
02
На кожен капустяний лист викласти фарш, загорнути листя. Викласти голубці в глибоку ємність, додати лавровий лист. Окремо в мисці змішати молоко, томатний соус, майонез, сметану, добре перемішати. Вилити суміш на голубці, тушкувати в духовці 2,5-3 години.
03
Під час тушкування голубців, додати сіль і перець. Готові голубці викласти на тарілку, зверху додати майонез для прикраси, посипати свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores