
Голубці з перловкою і морським коктейлем
Класичний рецепт приготування голубців припускає наявність рису в м'ясній начинці і томатно-сметанний соус. Але можна змінити рецепт і зробити голубці з перловкою і морським коктейлем. Найважливіший момент цього рецепту - це правильне приготування перловки. Щоб крупа добре розварилася, попередньо її необхідно замочити у воді годин на 12, краще це робити на ніч. Замочують перловку у воді - з розрахунку на склянку (250 мл) зерна беруть 1 літр води. А потім вже крупу варять як звичайну кашу. Подавати голубці можна як гарячими, так і холодними. У холодному вигляді вони не втрачають своїх смакових якостей. Спробувавши один раз, ви назавжди залишитеся у владі цієї страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barley Groats
300 г.
White Cabbage
1 шт.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
100 г.
Spicy Mussels
100 г.
Pink Tomato in Packing
100 г.
Garlic
4 шт.
Red Onion
1 шт.
Green Basil, pc
20 г.
Parsley 70g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Капусту промити, очистити від старого листя, розібрати на окремі листочки. Відварити перлову крупу.
02
Змішати в мисці перлову крупу, нарізані креветки і мідії, подрібнені помідори і часник, нарізану петрушку і базилік, заправити все оливковою олією, перемішати. Додати за смаком сіль та перець.
03
Ошпарити листя капусти в окропі, після викласти на стіл, викласти начинку на кожен лист капусти, загорнути.
04
Викласти в пароварку, готувати протягом 10 хвилин. Подавати можна як гарячими, так і холодними.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores