
Фісташкове песто зі спаржею
Песто представляє собою традиційний італійський соус, до складу якого входять оливкове масло, сир і базилік. Ця популярна страва має універсальне застосування. Песто чудово поєднується з італійською пастою, рибними та м'ясними стравами, служить заправкою для овочевих салатів. Італійці дуже люблять намазувати цю ароматну суміш на тости. У пропонованому рецепті характерний зелений колір страва отримала завдяки наявності свіжого шпинату і спаржі. Пікантний горіховий смак соусу додають маленькі шматочки фісташок, що попадаються в страві. Лимонний сік можете замінити на апельсиновий. Смачно і просто. Песто прекрасно зберігається в холодильнику.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Green Asparagus 250g
200 г.
Garlic
1 зубчик
Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g
50 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Roasted Pistachios
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 с. л.
Salt Egypt
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Preparation steps
01
Спаржу поставити варитися на вогонь. Варити до того стану, поки спаржа не стане м'якою.
02
Потім спаржу промити під водою і нарізати невеликими шматочками.
03
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
У чашку для блендера скласти порізану спаржу, листя шпинату, фісташки, тертий пармезан, часник, оливкову олію і трохи лимонного соку. Все посолити і перебити блендером до однорідного стану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores