
Риба красноглазка
Риба красноглазка водиться в теплих водах тропічних широт. Риба цінна завдяки своєму щільному, ніжному, соковитому м'ясу. Риба має дуже смачне червоне або рожевувате м'ясо, високо ціноване в якості кулінарного інгредієнта. М'ясо цієї риби володіє повним комплексом вітамінів, а також таких рідкісних мікроелементів, як молібден, кобальт, сірка, мідь, нікель і багато інших. Риба красноглазка включається також у дієтичне меню. Підходить вона практично для всіх видів кулінарної обробки. Але частіше вона використовується для приготування других страв. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати її дуже просто: запекти у фользі. М'ясо риби буде соковитим, ніжним, крупноволокнистим і дуже смачним, з приємним запахом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
Onion
1 шт.
Dill 70g
30 г.
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Fish 30g
за смаком
Homemade Butter
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл.
Preparation steps
01
Рибу необхідно добре промити під проточною водою.
02
Очистити від луски, випотрошити, обрізати всі жабри і хвіст.
03
Цибулю почистити і нарізати півкільцями, лимон обдати окропом і нарізати часточками; кріп вимити і висушити.
04
Півкільця цибулі обсмажити в соняшниковій олії до прозорості. Цибулю посолити і залишити остигати.
05
Рибу підсолити зовні і всередині. Потім зовні ще натерти спеціями.
06
Кожну красноглазку фарширувати остиглею цибулею і декількома гілочками кропу. Також додати часточку лимона.
07
Ще можна зробити надрізи на зовнішній стороні і вставити в них половинки лимона.
08
Потім покласти на кожну рибу по 10 г. вершкового масла і загорнути у фольгу.
09
Покласти рибу в деко і запікати в попередньо розігрітій до 200°С духовці близько 20-25 хвилин. За 5 хвилин до кінця, можна розгорнути фольгу і підрум'янити рибу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores