
Риба в сирному суфле
Якщо риба в будь-якому вигляді рідко буває у Вашому сімейному меню, обов'язково перегляньте свій раціон, бо Ви допускаєте помилку. Адже невипадково Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати рибу 2-3 рази на тиждень. Риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, мікроелементів, вітамінів, але найцінніше в рибі - поліненасичені жирні кислоти (омега 3 і омега 6). Фахівці міркують про різний ступень корисності морської і річкової риби, але в будь-якому випадку риба дуже корисна. У цьому рецепті можна використовувати філе будь-якої риби, наприклад, судака, тілапії, пангасіуса і т.д. При виборі довіртеся своїм смаковим уподобанням.
Ingredients
Філе риби (будь-якої)
500 г.
Яйця
5 шт.
Твердий сир
150 г.
Панірувальні сухарі
за смаком
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Рибу нарізати невеликими шматочками.
02
У панірувальні сухарі додати сіль і перець. Перемішати.
03
Рибу обваляти в отриманій суміші.
04
Викласти на сковороду, змащену олією.
05
Посмажити рибу з двох сторін по 5 хвилин.
06
Сир натерти на дрібній тертці.
07
Окремо збити яйця. Посолити.
08
До яєць додати сир і перемішати.
09
Рибу викласти у форму для запікання.
10
Зверху викласти яєчно-сирну масу. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores