
Рибні котлети по-мексиканськи
Мексиканська кухня формувалася багато тисячоліть. Витоки свої вона бере ще спочатку ери існування ацтеків. Кухня відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв. Рибні котлети по-мексиканськи покликані, щоб переконати вас у цьому. Вони вас порадують гостреньким і екзотичним смаком. Наявність багато прянощів у страві - це якраз в мексиканському стилі. Наші котлети якраз і містять достатню кількість приправ, тому любителі пряного теж сьогодні будуть у захваті. Тріска риба сама по собі досить суха і прісна. Сік лайма і багато прянощів в даній страві покликані, щоб усунути цю прісність. Вийде дуже смачно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
500 г.
Red Onion
1 шт.
Iberica Garlic Cloves 100g
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
45 г.
Spice Cinnamon Ground
3 г.
Spice Cumin Ground
3 г.
Auchan Clove 10g
3 г.
Squirrel Art Brush №9
150 г.
Red Chili Pepper
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
15 г.
Casa Rinaldi Lime Juice 200ml
15 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно рибу помити, обсушити. Видалити кістки та порізати на дрібні шматочки. Цибулю дрібно порізати. Часник дрібно порізати. На сковороді розігріти 1-2 столові ложки оливкової олії та обсмажити цибулю до м'якості.
02
Додати до цибулі часник, корицю, кмин та гвоздику. Готувати ще 30 секунд. Зняти з вогню та перекласти на тарілку. Булку перемолоти в блендері або м'ясорубці у крихту.
03
Змішати крихту з цибулею. З перчику чилі видалити насіння та дрібно порізати. Змішати рибу, крихту з цибулею, додати дрібно порізаний перчик чилі, яйце, сіль за смаком та 1 столову ложку лаймового соку. Добре перемішати.
04
Сформувати котлетки. Далі потрібно запекти котлети в духовці, при температурі 180ºС 30-40 хвилин. Попередньо змастивши форму та верх котлеток зовсім невеликою кількістю оливкової олії. Смачного.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores