Фінансьє - Image

Фінансьє

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Нескладно здогадатися, що страва має французьке походження. Як і самі французи, їх випічка дуже м'яка і ніжна. Фінасьє - не виняток. Особливий смак додає мигдаль, який має не тільки незвичайний смак, але і аромат, який рознесеться на всю кімнату, як тільки ви подасте випічку до столу. До того ж страва дуже швидка і проста, вона врятує вас, якщо раптом гості вирішили заглянути до вас без особливого попередження. Півгодини - і ви вже п'єте чай зі смачними і легкими фінасьє в компанії близьких або друзів. А ще їх можна брати з собою на роботу, щоб перекусити в обідню перерву. Тому такий рецепт точно має бути у вас про запас.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

150 г.

Aro Powdered Sugar 250g

200 г.

Almond Roasted Salted Almonds 50g

100 г.

Homemade Butter

150 г.

Rachel Bright Jim Field Two Squirrels and Cone from Branch Book

4 шт.

Preparation steps

01

Масло потрібно розтопити і прогріти на середньому вогні 5 хвилин. Головне прослідкувати, щоб масло не пригоріло, воно повинно трохи змінити колір. Потім охолодити.

02

Далі необхідно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру і мелений мигдаль.

03

Потім потрібно зайнятися яєчними білками.

04

Білки потрібно збити вінчиком, додати ванілін (за смаком) і змішати з сухою сумішшю. Додати масло.

05

Повинно вийти дуже ніжне тісто, за структурою має нагадувати рідку сметану.

06

Потім обережно розлити тісто в формочки. Можна також використовувати силіконові формочки.

07

Випікати 25 хвилин при температурі 200°С..

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min