Юшка класична - Image

Юшка класична

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незмінною основою для класичної юшки (тобто «білої», яка готується з білої річкової або морської риби) вважається прозорий, але насичений, концентрований і дуже ароматний рибний відвар. Одні варять юшку з різних видів рибки і вважають, що чим їх більше, тим смачніше і наваристіше буде суп. Інші ж вважають, що різновид риби для цієї першої страви повинен використовуватися виключно один. Як вчинити в цій повній суперечок справі – вирішувати Вам. Єдиний факт, з яким усі солідарні – рибка для юшки завжди повинна бути обов'язково свіжою і мало не живою з ніжним, жирним і солодкуватим м'ясом. Найкраще підійде, звичайно ж, окунь, судак і йорж – традиційні для юшки різновиди риби.

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Spicy Salted Herring 1500g
317.89

Dobra Ryba Spicy Salted Herring 1500g

1.5 kg

Ingredients

Dobra Ryba Spicy Salted Herring 1500g

800г

Onion

1шт

Auchan Green Onions Bundle 75g

пучок

Packed Potatoes

5шт

Dill 70g

пучок

Bay Leaf

3шт

Salt Egypt

за смаком

Kamis Black Pepper Pea Spices

за смаком

Parsley Root

1шт

Carrots

1шт

Preparation steps

01

Закип'ятити воду, покласти туди нарізану кубиками картоплю.

02

Корінь петрушки і моркву почистити і дрібно порізати. Варити хвилин 10.

03

Рибу почистити від луски, кишок і зябер, при необхідності порізати. Покласти в бульйон рибу, лаврові листочки, перець, посолити і варити хвилин 15.

04

З готової юшки видалити цибулю, горошини перцю і лавровий лист і заправити вершковим маслом. Розлити юшку по тарілках і посипати рубаною зеленню. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min