Домашня гірчиця - Image

Домашня гірчиця

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Будь-яка страва «звучить» зовсім по-іншому, якщо додати до неї соус. Багато хто любить відчувати гостроту. Тому пропонуємо вам приготувати домашню гірчицю. Не секрет, що будь-яка страва домашнього приготування завжди набагато краща покупної. Ви знаєте, в яких умовах її готували, скільки вона вже стоїть у холодильнику. Плюс до всього, кулінарія дарує вам певну самоповагу, впевненість у своїй хазяйновитості. Гірчицю ви можете приготувати, маючи мінімум інгредієнтів і часу. Соус додасть гостроти всьому - м'ясу, рибі, картоплі, пасті, закускам. Також гірчиця допоможе прикрити вади неідеально приготованої страви.

Ingredients for the recipe

7 Mustard Powder 50g
14.50 - 18.30

7 Mustard Powder 50g

50 g

Ingredients

7 Mustard Powder 50g

4 ст. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 ч. л.

Vinegar 9% 1l

1 ст. л.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

1,5 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Preparation steps

01

Гірчичний порошок залити теплою (кип'яченою) водою і розмішати.

02

Гірчичну масу залити окропом і не розмішуючи, дати постояти декілька хвилин.

03

Потім потрібно злити воду, додати сіль, цукор, оцет та олію.

04

Перемішати, накрити кришкою й поставити в прохолодне місце на 24 години, час від часу помішуючи.

05

Можна їсти через добу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min