
Вершково-грибний соус
Хто не любить соуси ? Вершково -грибний соус зробить будь-яку страву неповторною. Соус подарує їжі ніжний, витончений і пікантний смак. Вершки і молоко додадуть йому ніжності і легкості, а пармезан - ситності. Не забувайте, що гриби за своїм складом легко замінюють м'ясо. Тому соус буде приємний для вегетаріанців. Завдяки прованським травам і базиліку соус ще й дуже ароматний. Ви відразу ж захочете їсти, почувши такий спокусливий запах. А часник - відмінний афродизіак. Пані можуть взяти на замітку. Але головна родзинка соусу - це приготування, на яке вам буде потрібно всього лише 20 хвилин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 склянки
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
3 ст. л.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Spice Dried Basil
1 ч. л.
Eco Ground Nutmeg
0,5 ч. л.
Auchan Provence Herbs 20g
за смаком
Preparation steps
01
Гриби і цибулю дрібно порізати.
02
На соняшниковій олії підсмажувати цибулю до прозорості, додати подрібнений часник і гриби. Готувати ще 5-7 хвилин, а потім влити вершки.
03
Розчинити крохмаль у холодному молоці і влити в грибний соус. Посолити, всипати тертий пармезан, мускатний горіх, базилік, трохи уварити, щоб вийшов густий соус. Готовий соус посипати прованськими травами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores