Печиво "Кажан" - Image

Печиво "Кажан"

Number of servings: 5Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Печиво з такою незвичайною назвою дуже інтригує. Продукти з якого печеться печиво не є найдорожчі. Якщо найзагадковіше і таємниче свято нашої країни Хеллоуїн насувається, а ви не знаєте, як порадувати своїх діточок та внести різноманітність у ваше доросле життя, то сміливо приступайте до приготування цього печива. Це печиво, якомога доречніше стане для вечірнього святкового столу. Ну а поки свято ще не в розпалі, саме час прикупити інгредієнти і змішати їх. Ну а щоб дітям було цікаво і вони також себе почували потрібними в цьому процесі приготування доручіть їм, наприклад, вирізати того самого кажана з тіста. Буде дуже цікаво і весело подивитися, що вийде з-під їх пустотливих ручок.

Ingredients

Борошно

400 г.

Цукор

100 г.

Вершкове масло

150 г.

Яйце

1 шт.

Розпушувач

3 г.

Олія

20 мл.

Молочний шоколад

50 г.

Preparation steps

01

Змішати борошно, розпушувач, яйце, вершкове масло та цукор. Із отриманої суміші замісити тісто та розкачати в пластину товщиною 1 см. Потім за допомогою шпажки або зубочистки, проколюючи, "намалювати" кажана.

02

Після цього акуратно вирізати ножем по контуру. Вирізаного кажана потрібно добре обваляти в борошні, щоб по його контуру вирізати інших.

03

Вирізане печиво покласти на деко, змащене маслом. Печиво теж потрібно змастити маслом та посипати цукром. Випікати в духовці при 180°С 10 хвилин.

04

Готове печиво для Хеллоуіна викласти на тарілку та прикрасити розплавленим на паровій бані молочним шоколадом і можна подавати на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Печиво "Кажан" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua