
Соус чімічуррі
Чімічуррі - соус для смаженого м'яса. Рецепт чімічуррі придумали в Аргентині. Там його подають до смаженого м'яса. Соус також популярний в Уругваї, Бразилії, Болівії та інших латиноамериканських країнах. А починаючи з сьогоднішнього дня цей соус буде популярний і у вашій родині. Тому що, приготувавши його сьогодні і подавши з м'ясом, ви і ваші рідні просто закохаються в цей соус раз і назавжди. Особливо його полюблять любителі смаженого м'яса, так як соус дуже добре поєднується зі смаженим м'ясом. Чімічуррі готується на основі дрібно нарізаної петрушки, рубаного часнику, оливкової олії, орегано, білого вина і безлічі приправ. Соус також може бути використаний і в якості маринаду до смаженого м'яса. Приємного апетиту!
Ingredients
Петрушка
25 г.
Часник
2 зубчики
Перець кайєнський
½ ч. л.
Паприка мелена
½ ч. л.
Чебрець сушений
щіпка
Орегано сушене
1 ч. л.
Лавровий лист (порошок)
1 ч. л.
Кориця мелена
щіпка
Горіх мускатний мелений
1 ч. л.
Перець чорний мелений
щіпка
Вино біле сухе
100 мл.
Лимон
1 шт.
Олія оливкова extra virgin
100 мл.
Цибуля ріпчаста
½ шт.
Перець зелений стручковий
½ шт.
Помідори
2 шт.
Preparation steps
01
У ступку покласти всі спеції і додати дуже дрібно порубані петрушку, часник і халапеньо (або перець чилі). Вичавити туди сік половини лимона. Дуже старанно розтовкти до кашоподібного стану. Все це можна зробити в блендері, але не захоплюючись.
02
В окремому посуді змішати отриману суміш з вином і маслом. Добре перемішати.
03
Додати дрібно порізану цибулю і стручковий перець.
04
Очистити помідори від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Змішати з соусом.
05
Дати настоятися пару годин у холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores