Соус чімічуррі - Image

Соус чімічуррі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чімічуррі - соус для смаженого м'яса. Рецепт чімічуррі придумали в Аргентині. Там його подають до смаженого м'яса. Соус також популярний в Уругваї, Бразилії, Болівії та інших латиноамериканських країнах. А починаючи з сьогоднішнього дня цей соус буде популярний і у вашій родині. Тому що, приготувавши його сьогодні і подавши з м'ясом, ви і ваші рідні просто закохаються в цей соус раз і назавжди. Особливо його полюблять любителі смаженого м'яса, так як соус дуже добре поєднується зі смаженим м'ясом. Чімічуррі готується на основі дрібно нарізаної петрушки, рубаного часнику, оливкової олії, орегано, білого вина і безлічі приправ. Соус також може бути використаний і в якості маринаду до смаженого м'яса. Приємного апетиту!

Ingredients

Петрушка

25 г.

Часник

2 зубчики

Перець кайєнський

½ ч. л.

Паприка мелена

½ ч. л.

Чебрець сушений

щіпка

Орегано сушене

1 ч. л.

Лавровий лист (порошок)

1 ч. л.

Кориця мелена

щіпка

Горіх мускатний мелений

1 ч. л.

Перець чорний мелений

щіпка

Вино біле сухе

100 мл.

Лимон

1 шт.

Олія оливкова extra virgin

100 мл.

Цибуля ріпчаста

½ шт.

Перець зелений стручковий

½ шт.

Помідори

2 шт.

Preparation steps

01

У ступку покласти всі спеції і додати дуже дрібно порубані петрушку, часник і халапеньо (або перець чилі). Вичавити туди сік половини лимона. Дуже старанно розтовкти до кашоподібного стану. Все це можна зробити в блендері, але не захоплюючись.

02

В окремому посуді змішати отриману суміш з вином і маслом. Добре перемішати.

03

Додати дрібно порізану цибулю і стручковий перець.

04

Очистити помідори від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Змішати з соусом.

05

Дати настоятися пару годин у холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min