Курячий рулет - Image

Курячий рулет

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Так як куряче м'ясо - це дуже корисно і дієтично, то і страв існує дуже багато, в які додають це м'ясо. І якщо про кількість білка в цьому м'ясі знають всі, то маловідомий факт, що в ньому є глютамин, який покращує роботу нервової системи. Філе - це, напевно, найсмачніша частина курки. Цікавий факт, що в курячому м'ясі фосфору дуже багато. Тут воно не поступається навіть морепродуктам. Фахівці кажуть, що куряче м'ясо можна використовувати навіть як ліки. Його часто призначають в лікувальних дієтах при поліартриті і подагрі, виразці і діабеті. Тому приготувавши рулет із курячого філе, ви не тільки порадуєте своїх рідних смачною, а й корисною стравою.

Ingredients

Куряче філе

500 г.

Печериці

200 г.

Цибуля

100 г.

Консервована кукурудза

150 г.

Яйця

2 шт.

Сметана

200 г.

Борошно

2 ст. л.

Сир

50 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю і гриби порізати маленькими шматочками (окремо).

02

Цибулю обсмажити на сковороді 5 хвилин, періодично помішуючи.

03

Додати гриби, перемішати і готувати на середньому вогні близько 20 хвилин. Посолити, поперчити.

04

Сир натерти на крупній тертці.

05

Змішати яйце зі сметаною, в масу додати сир і борошно. Посолити і перемішати.

06

Куряче філе порізати на тонкі довгі пластини по всій довжині філе. Кожен шматочок відбити кухонним молотком, посолити, поперчити.

07

Форму для запікання змастити маслом. Відкласти 1-2 невеликих пластинок філе. Решту пластинок філе розкласти поперек форми, щоб було застелене дно і щоб пластинки трохи звисали з країв форми.

08

На дно вилити 1/3 частину заливки.

09

Зверху заливки викласти гриби з цибулею.

10

Зверху викласти відкладене філе.

11

Вилити другу третину заливки.

12

Зверху викласти кукурудзу і вилити заливку, яка залишилась.

13

Загорнути звисаючі бічні пластинки філе всередину форми.

14

Форму зверху накрити фольгою. Форму поставити в форму більшого розміру, яку на третину наповнити водою.

15

Запікати протягом години при температурі 200°C.

16

Далі зняти фольгу і готувати ще 15 хвилин.

17

Подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячий рулет – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua