
Курка по-корейськи
Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken-Pineapple Pizza
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
5 зубчиків
Mria Grounded Red Pepper 20g
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.
02
Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.
03
Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores