Куряче філе з грибами і сиром - Image

Куряче філе з грибами і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Куряче філе з грибами та сиром – це просто та неймовірно смачно. Куряче філе нагодує досита, наповнить важливими мікроелементами організм та покращить травлення. На цьому корисні якості курятини не закінчуються. Це прекрасний дієтичний продукт. Куряче м’ясо легке, ніжне і не потребує особливих умов приготування. Поєднання грибів, сиру і приправ надасть курячому філе пікантності, особливого смаку, аромату та неймовірної соковитості. Після запікання ви отримаєте неперевершену страву, яка буде мати настільки насичений аромат, що ви не зможете себе стримувати ні на секунду. Куряче філе з грибами та сиром – продумане поєднання, в ньому немає абсолютно нічого зайвого, але є все необхідне, що забезпечує неповторність цієї страви.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

500 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

KhMZ Sour Cream 20%

150 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

150 г.

Onion

1 шт.

Parsley 70g

20 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

150 г.

Preparation steps

01

Відбити куряче філе і розкласти на деку.

02

Тим часом приготувати суміш з нарізаних грибів, цибулі, натертого на тертці сиру, сметани, майонезу і петрушки, посолити, поперчити.

03

Викласти готову суміш на кожен зі шматочків філе і запекти в духовці розігрітій до 150ᵒC приблизно 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min