
Сирні хлібці
Іноді бувають моменти, коли потрібно швидко приготувати будь-яку закуску, але щоб це було смачно і досить таки ситно. Ось тоді і знадобляться рецепти, схожі на цей. Сирні хлібці будуть доречними, якщо до вас, наприклад, без попередження нагрянули гості, або ж ви настільки втомилися, що немає сил готувати щось серйозне. Вони чимось нагадують гарячі бутерброди. Тільки ще смачніше. Адже тут, по-перше, два види сиру, які відмінно доповнюють один одного, утворюючи неповторний смак. По-друге, тут дуже багато зелені і приправ (наприклад, часник), які тільки доповнюють смаковий букет. Така закуска буде до статі просто як перекус, або ж, наприклад, до пива.
Ingredients
Сир Моцарелла
230 г.
Гострий сир Чеддер
450 г.
Зелена цибуля
10 г.
Майонез
150 г.
Кисла сметана
30 г.
Зубчик часнику
4 шт.
Вершкове масло
150 г.
Італійський хліб (булка)
2 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно потерти на середній тертці два види твердого сиру та не дуже дрібно порізати цибулю. Потім в окремій великій мисці змішати разом тертий сир, майонез, сметану та зелену цибулю. Розім'яти зубчики часнику. В іншій мисці змішати разом масло та часник до однорідного стану.
02
Додати масло з часником у суміш сиру та сметани. Нагріти електричну духовку до 180°С. Розрізати булку хліба в горизонтальному напрямі, та покласти на деко скоринкою вниз. Намастити хліб шаром сирної суміші. Поставити деко в духовку та підсмажувати 3-5 хвилин, до отримання золотисто-коричневої скоринки.
03
Витягнути з електричної духовки готові хлібці, залишити полежати 5 хвилин, щоб хліб трохи охолонув. Порізати страву на шматочки хлібним ножем та подати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores