
Запечений короп із грибами
Якщо ви намагаєтеся харчуватися правильними продуктами, тоді ви знаєте, що риба - відмінний варіант для вечері. Так як вона не важка для шлунка, в ній мало жирів і досить білка. А крім того, в рибі дуже багато фосфору, який при запіканні зберігається в рибі і, відповідно, живить ваш організм. Щоб страва вийшла смачна і соковита, тоді варто не просто запекти рибу в духовці, а якось урізноманітнити всю страву. Пропонуємо запікати коропа з грибами для більш насиченого смаку. Тоді таку страву можна вже подавати як повноцінну. Можна прикрасити овочами або зробити до риби легкий овочевий салат, і тоді ваш вечеря готова.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carp Carcass
2 кг.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
200 г.
Young Onions
1 шт.
Lemon
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Ріпчасту цибулю необхідно нарізати тонкими півкільцями, а гриби невеликими скибочками.
02
Гриби і цибулю обсмажити окремо на соняшниковій олії до м'якості. Також можна додати січену зелень. Отриману начинку посолити, поперчити і добре перемішати.
03
Коропа потрібно почистити від луски, випатрати і обрізати зябра. Потім всередині і зовні натерти сіллю і перцем.
04
Рибу нафарширувати приготованою раніше начинкою. При необхідності скріпити края зубочистками.
05
На боковій стороні коропа зробити "криві" надрізи. Половинку лимона нарізати на часточки і помістити їх в надрізи в рибі. Полити рибу лимонним соком з половинки лимона, що залишилася.
06
Рибу покласти на деко і випікати протягом 20-25 хвилин у попередньо розігрітій до 200°С духовці. Готовій рибі дати постояти 8-10 хвилин і акуратно перекласти її в блюдо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores