
Гречані млинці
Гречані млинці дуже будуть доречними не тільки на Масляну, а й будуть великим делікатесом в повсякденному раціоні. Адже готувати-то їх не всі вміють. Тут важливо витримати пропорції і дотримуватися деяких тонкощів. Ось давайте і навчимося цій нескладній справі і спечемо гречані млинці. Так як гречаному борошну притаманна слабка клейкість, то ми будемо додавати пшеничне борошно. В залежності від того, яку начинку будете використовувати для своїх млинців додайте за смаком сіль. Можна придумати різні начинки для млинців. Наприклад, м'ясну, грибну, цибуляну. Або ж можна просто подавати млинці з ікрою, сьомгою або з оселедцем. Вийде дуже смачно і незвично, так як всі ж звикли їсти млинці на пшеничному борошні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bella Pasta Buckwheat Flour 1kg
600 г.
Salt Egypt
1,5 ч. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
11 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
900 мл.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
50 г.
Preparation steps
01
Борошно (гречане і пшеничне) просіяти і змішати з дріжджами. Влити 2 склянки теплого молока, перемішати і поставити в тепле місце.
02
Через 5 г. додати тепле молоко, що залишилося, і сіль, перемішати і залишити ще на 2 г. Перед випіканням тісто не розмішувати.
03
Випікати на добре розігрітій, змащеній маслом пательні, по 2-3 хв. з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores