Брускета з яловичиною, томатами і песто - Image

Брускета з яловичиною, томатами і песто

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Брускета - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, те, що подається перед основною стравою. У класичному варіанті являє собою підсмажену скибочку чіабати (італійський білий хліб), змащену оливковим маслом і часником. А далі - абсолютно повний політ фантазії в тому, що покласти зверху. Брускета може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармською шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях. Геніальна простота, як правило, дає ідеальний результат. Це - справжнісінькі ласощі, задоволення від смаку і запаху отримуємо незабутнє.

Ingredients for the recipe

Yeast-free Rye Bread 300g
47.99

Yeast-free Rye Bread 300g

300 g

Ingredients

Yeast-free Rye Bread 300g

4 шт.

Chilled Beef Tenderloin

300 г.

Kuhne Dried Tomatoes 340g

6 шт.

Arugula 50g

40 г.

Cirio Pesto Sauce 190g

2 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

80 мл.

Salt Egypt

за смаком

Die Kasemacher Sweet Peppers with Fresh Vegan Cream in Rapeseed oil 250g

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.

02

Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.

03

Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.

04

Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min