
Борщ із печеним буряком
Якщо ви обожнюєте різні незвичайні рецепти, якщо класичний варіант тієї чи іншої страви вам вже став трохи нецікавий, тоді швидше зверніться до нашого рецепту. Навіть таку, здавалося б , звичайну страву як борщ можна приготувати абсолютно по-іншому. Наприклад, як вам рецепт борщу з грибами і печеним буряком? Чи достатньо незвично? Це істотно змінить смак страви, чого ви, власне, і добивалися. Взагалі, запечений буряк - це в принципі смачно і корисно. Тому й борщ виходить таким самим. А що стосується грибів, то повірте, що борщ з грибами - це дуже смачно. Переконайтеся в цьому, приготувавши цю страву якомога швидше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
2 шт.
Onion
1 шт.
Parsley Root
1 шт.
Carrots
1 шт.
Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g
50 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
50 г.
Kvas Taras Bread Kvas 2l
500 г.
Salt Egypt
за смаком
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
за смаком
Greenery Scissors
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку гриби потрібно залити водою та залишити на 3 години, після цього промити, залити водою та відварити до готовності, нарізати невеликими шматочками, відвар процідити. Буряк ретельно вимити та запекти до готовності в духовці при температурі 180°С, охолодити, почистити та нашинкувати тонкою соломкою.
02
Цибулю, моркву та корінь петрушки почистити, нарізати тонкою соломкою або кубиками, обсмажити на олії до м'якості, додати гриби та смажити ще 2-3 хвилини.
03
В кастрюлю викласти буряк та овочі з грибами, залити грибним відваром (1,5-2 склянки), довести до кипіння, влити квас, за смаком посолити та варити на слабкому вогні 15 хвилин. При подачі на стіл посипати нашинкованою зеленню петрушки та селери.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores