
Бонський суп
Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
1/2 шт.
Packed Onion from 3kg
6 шт.
Pink Tomato in Packing
500 г.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
300 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
150 г.
Parsley 70g
1 пучок
Akvulya Still Water 2l
4 л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно покришити всі овочі, залити водою.
02
Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.
03
Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores