Млинці тірамісу - Image

Млинці тірамісу

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Млинці Тірамісу - один з найпопулярніших десертів у світі. Таким блюдом ви з легкістю зможете порадувати в першу чергу своїх діток, хоча і про дорослих не варто забувати. Готуються такі млинці просто, а виходять дуже ніжними і смачними. Назва млинчиків пішло від однойменного десерту Тірамісу - вишуканий італійський десерт, що готується на основі сиру маскарпоне. Крем приготований з сиру «Маскарпоне» має ніжну повітряну консистенцію і чудово поєднується з усіма типами тесту. Млинці змащені таким кремом перетворюються на справжню спокусу для гурмана.

Ingredients

Борошно пшеничне

2 ст.

Какао-порошок

2 ст. л.

Розпушувач

2 ч. л.

Сода

0,5 ч. л.

Сіль

5 г.

Молоко

1,5 ст.

Сметана

100 мл.

Масло вершкове

4 ст. л.

Яйце куряче

3 шт.

Ванілін

2 ч. л.

Еспрессо

4 ст. л.

Сир маскарпоне

125 г.

Цукор

2 ст. л.

Вершки 30%

200 мл.

Preparation steps

01

Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.

02

Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.

03

В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.

04

Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.

05

Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min