
Салат із буряка й апельсина
У пору, коли існує дуже багато продуктів з ГМО , коли на кожному розі нас чекають фаст-фуди та багато інших спокус, дуже часто хочеться з'їсти чогось по-справжньому корисного і в той же час смачного. Тому справжні господині звертаються до різних рецептних книжок і сайтів, щоб порадувати своїх близьких смачними стравами з корисних інгредієнтів. До таких точно можна віднести салат з буряка і апельсина. Адже не дивлячись на те, що така комбінація продуктів досить екзотична, все таки салат виходить на "ура". Скільки ж вітамінів у страві із, здавалося б, найменшої кількості продуктів. Адже тут всього лише кріп, буряк і цитрусовий. Але який фурор справить цей салат, ви навіть не можете собі уявити.
Ingredients
Буряк
500 г.
Апельсин
1 шт.
Петрушка
за смаком
Соняшникова олія
2 ст. л.
Оцет
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Буряк гарненько помити, загорнути у фольгу, і запекти в духовці 1,5 години при температурі 100°C. Після запікання - охолодити.
02
Петрушку дрібно нарізати.
03
Очищений від шкірки апельсин порізати кубиками.
04
Для заправки змішати олію, оцет, щіпку солі, перець.
05
Буряк почистити, порізати кубиками, розкласти в порційні салатники. Посипати зверху петрушкою. Зверху викласти шматочки апельсина і полити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores