Квасоля з білим вином - Image

Квасоля з білим вином

Number of servings: 8Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Квасоля - це, звичайно, продукт на любителя. Іншими словами, досить багато тих, хто не любить вживати квасолю. І їх можна зрозуміти, адже вона своєрідно впливає на роботу нашого організму, зокрема кишечника. Адже квасоля дуже корисна, і не дивлячись на такий легкий побічний ефект, її необхідно їсти (не часто, але все таки треба). Тому пропонуємо вам рецепт, який допоможе вам полюбити цей продукт сімейства бобових. Адже тут такий смачний соус з білого вина. Та й готувати закуску - справа проста і швидка. А це ще один його плюс. Тому не лякайтеся, а краще спочатку спробуйте приготувати - і ця страва здивує вас своєю мякістю і ніжним смаком.

Ingredients

Біла квасоля

800 г.

Цибуля

2 шт.

Часник

2 зубчика

Біле вино

75 мл.

Соняшникова олія

1 ст. л.

Свіжа петрушка

15 г.

Preparation steps

01

Нагріти олію в каструлі і додати дрібно нарізану цибулю.

02

Тушити цибулю, поки вона не стане злегка "скляного" кольору, і додати подрібнений часник. Готувати ще 1 хвилину.

03

Акуратно вилити 75 мл. білого вина в каструлю і тушкувати ще хвилин 10.

04

Викласти в каструлю квасолю і злегка прогріти.

05

Подавати, злегка посипавши квасолю зверху петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Квасоля з білим вином – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua