Батон фарширований оселедцем і яйцями - Image

Батон фарширований оселедцем і яйцями

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ця оригінальна закуска готується швидко і просто з доступних продуктів, які практично завжди є в холодильнику. Фарширований батон - відмінна закуска, яку можна подати на святковий стіл, взяти на природу або ж - на сніданок або обід. Відмінна альтернатива звичним гарячим бутербродам. Для приготування цього рецепту краще використовувати батон щільної текстури, а не повітряний. Також батон краще використовувати не свіжий, а вчорашній. Якщо батон буде занадто м'яким, то начинка вийде занадто важкою. Подають фарширований батон до столу гарячим, розрізавши на порційні шматочки.

Ingredients for the recipe

Light-salted Herring
285.00

Light-salted Herring

per 1 kg

Ingredients

Light-salted Herring

0,5 шт.

Twix Extra Chocolate Bar White Chocolate 75g

0,5 шт.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

100 г.

Homemade Butter

3 ст. л.

Preparation steps

01

Батону необхідно після покупки день підсушитися трохи, оскільки м'який погано нарізати. Яйце відварити круто, остудити в холодній воді. У оселедця видалити кістки і шкірку.

02

Розрізати батон на дві частини уздовж. Витягнути м'якоть, перекласти її окремо в миску. Кожну половину батона промазати м'яким вершковим маслом, залишки масла додати до м'якоті батона. Яйця очистити, розрізати вздовж на дві половини.

03

В одну половину батона викласти оселедець, залишки також додати в миску до м'якоті і масла. У другу половину батона викласти половинки яйця, розрізом вгору.

04

У миску з м'якоттю батона додати плавлений сир, подрібнити за допомогою блендера суміш у мисці. Однорідну масу після блендера розділити на 2 частини, якими необхідно заповнити обидві частини батона.

05

З'єднати дві половини батона, ретельно притиснути, щоб не розпалося. Обернути батон харчовою плівкою, покласти в холодильник на ніч.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min