Вежі з баклажанів з гарбузом і козячим сиром - Image

Вежі з баклажанів з гарбузом і козячим сиром

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Башточки з баклажанів з гарбузом і козячим сиром - оригінальна і ще не всім відома, але зате вже для багатьох улюблена прекрасна овочева закуска. Ця страва готується дуже просто і швидко, а ще воно дуже смачне і святково виглядає. Всі овочі зберігають свої корисні речовини і вітаміни, так як ми їх будемо запікати в духовці і баклажани зберігають свою форму. Запечений сир зверху додасть страві пікантності та вишуканості. Багато часу, звичайно, піде на нарізку овочів, але повірте воно того варте.

Ingredients for the recipe

Grilled Eggplant
289.00

Grilled Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Grilled Eggplant

400 г.

Entrepinares Goat Cheese

150 г.

Mint 50g

10 г.

Homemade Butter

20 г.

WT Pomegranate

150 г.

Garlic

2 шт.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

140 мл.

Narsharab Kvant Pomegranate Sauce 300g

30 мл.

Hokkaido Pumpkin

300 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Баклажани нарізати кружечками впоперек плоду, товщиною в 5 мм. Покласти їх у миску, присипати зверху сіллю, перемішати. Через 10 хвилин промити, висушити. Обсмажити на сковороді з олією, на сильному вогні протягом 1 хвилини з кожного боку.

02

Гранат розділити на зерна, з половини вижати сік. Часник очистити і розтерти.

03

Відокремити листя м'яти від стебла, подрібнити. Гарбуз очистити, нарізати маленькими кубиками. Розігріти сковороду, додати вершкове масло і оливкову олію, обсмажувати гарбуз у маслі на середньому вогні 4 хвилини, додати за смаком сіль і перець. Додати до гарбузу половину сиру, половину часнику, половину м'яти, смажити 1 хвилину.

04

Деко для випічки застелити харчовим папером, викласти половину баклажанів, на кожен викласти 1 ч. л. сиру, 1 ст. л. начинки з гарбуза, накрити другою половиною баклажанів. Зверху викласти начинку з гарбуза.

05

Розігріти духовку до 180ºС, випікати протягом 10 хвилин.

06

Для приготування соусу, необхідно змішати в мисці гранатовий сік, йогурт, соус наршараб, другу половину часника і зерна граната, додати сіль і перець за смаком, перемішати, поставити соус в холодильник.

07

Дістати вежі з духовки, остудити, залити соусом, посипати м'ятою, що залишилася.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Вежі з баклажанів з гарбузом і козячим сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua