Соус барбекю з медом для курки на грилі - Image

Соус барбекю з медом для курки на грилі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви любитель димковатого присмаку страв, тоді ви напевно обожнюєте соус барбекю. А щоб він був бездоганний і точно підходив вам до смаку, то вам слід готувати його самим. Тоді ви точно не розчаруєтеся. Адже все буде приготовлено так, як ви любите. А ми вам у цьому допоможемо, надавши чудовий рецепт соусу. Якщо ви завзятий любитель, то можете приготувати наперед велику кількість соусу і зберігати його в холодному місці, щоб він чекав слушної нагоди. Тим більше, що готувати її - справа нескладна. Легка курка буде ще ароматнішою і більш насиченою, якщо ви приправите її соусом барбекю. Хоча цим соусом можна заправляти і інші страви за вашим смаком.

Ingredients

Масло вершкове

¼ ст.

Цибуля ріпчаста (подрібнена)

1 ст.

Кетчуп

1 ст.

Вода

0,3 ст.

Мед

¼ ст.

Сік лимонний

2 ст. л.

Соус ворчестерський

1 ст. л.

Перець чорний мелений

¼ ч. л.

Preparation steps

01

Розтопити вершкове масло в сотейнику на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати 4-5 хвилин до м'якості.

02

Додати кетчуп, воду, мед, лимонний сік, ворчестерский соус і чорний перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не закриваючи, 10 хвилин, поки соус злегка не загусне.

03

Перелити в банку і зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Соус барбекю з медом для курки на грилі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua