
Булочки с капустяного тіста
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
250 г.
Kulynychi Sliced First Grade Flour Wheat Bread 600g
360 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
1 шт.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
45 г.
Salt Egypt
5 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно нашинкувати дуже дрібно капусту. Обсмажити на розігрітій оливковій олії до мякості з цілим зубчиком часнику. Приблизно хвилин 10-15. Капуста готова. Поставити її охолоджуватися. Потім потрібно приготувати тісто. В теплій воді розвести дріжджі. Та поставити їх на хвилин 10 в тепле місце.
02
В підходящу ємність додати просіяне борошно та сіль. Викласти дріжджі. Замісити тісто. В тісто додати капусту, що охолола та вимісити тісто руками. Борошна може бути потрібно трохи більше.
03
Накрити рушником та відправити в тепле місце на 1,5 години. Тісто повинне збільшитися удвічі. Взяти тісто і сформувати ковбаску. Поділити її на рівні шматочки. Повинно вийти 8 шматочків.
04
Сформувати колобки та викласти у форму для випікання. Накрити рушником та відправити у тепле місце ще на 30 хвилин. Тепер колобки готові до випікання. Відправити в гарячу духовку, розігріту до 210-220°C, до легкої золотистої скоринки. Булочки готові.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)