Запечені яблука - Image

Запечені яблука

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Ingredients

Яблука

500 г.

Цукор

2 ст. л.

Волоські горіхи

2 ст. л.

Родзинки

2 ст. л.

Кориця

1 ч. л.

Preparation steps

01

У невелику ємність покласти дрібно порізані волоські горіхи, родзинки, цукор і корицю. Все ретельно перемішати.

02

З яблук вирізати неїстівну частину. Зрізати частину яблука біля хвостика.

03

Вийняти серцевину і насіння за допомогою ложки або ножа.

04

Яблука наповнити родзинково-горіховою сумішшю і поставити у форму для запікання. Налити приблизно третину склянки води на дно форми або деко. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 30 хвилин.

05

Запечені яблука можна вживати як в гарячому, так і холодному вигляді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечені яблука – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua