
Ароматна форель
Для приготування страви з форелі знадобляться тільки спеції, які посилять і виразять смак риби. Рибка корисна від голови до хвоста, причому усі частини тушки застосовуються в кулінарії (окрім нутрощів) для створення різних страв. М'ясо форелі поповнить організм цінними вітамінами, амінокислотами, мінералами. Саме за вищезгадані властивості, форель рекомендують вживати в дієтичному харчуванні, тим самим, підтримуючи роботу серця, захищаючи судини від відкладень на стінках. У різних країнах винайшли свої способи і особливості готування делікатесної риби: смажать на грилі, варять юшку; готують з вином і прянощами, з соком, з фруктами; солять, коптять і консервують - і це ще не весь список. Сьогодні насолодіться смаком ароматної форелі.
Ingredients
Форель
1,5 кг.
Сіль
3 ст. л.
Цукор
2 ст. л.
Чорний мелений перець
1/2 ч. л.
Кріп
пучок
Preparation steps
01
У миску всипати сіль, цукор, чорний перець мелений. Перемішати. Підготувати форель.
02
Натерти рибу сумішшю із спецій. Перекласти в лоток. Кріп помити, порізати і викласти поверх форелі.
03
Зверху покласти гніт. Поставити в холодильник на добу. Через добу риба готова до вживання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores