Ампанада - Image

Ампанада

Number of servings: 12Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Страва із такою незвичайною назвою належить до числа страв бразильської кухні. За зовнішнім виглядом вона дуже схожа пиріжки. Тільки із трохи іншою начинкою. Деякі кулінари порівнюють їх із беляшами. У будь-якому разі це дуже смачна і навіть пікантна страва із начинкою з м'яса. У нашому рецепті це яловичина, хоча може бути і будь-яке інше м'ясо. Невеликою особливістю є те, що тісто виходить дуже ніжним і розсипчастим в ампанаді. До того ж для приготування цієї страви вам будуть потрібні зовсім не складні інгредієнти. Чудовий варіант щільно і ситно перекусити всією сім'єю або взяти із собою на роботу до обіду.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

600 г.

Salt Egypt

1 ст. л.

Homemade Butter

100 г.

Akvulya Still Water 2l

90 мл.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

5 шт.

Beef Stew

300 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Garlic

1 зубчик

Sliced Red Paprika

1 ст. л.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

100 г.

Raisins

100 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

600 г.

Preparation steps

01

З просіяного борошна, розм'якшеного вершкового масла, 90 мл. води, солі, чорного перцю і 2 яєць замісити м'яке тісто.

02

Покласти в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.

03

Яловичину промити й нарізати дрібними шматочками. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю і часник.

04

Маслини розрізати на чотири частини. До цибулі покласти нарізане м'ясо, перемішати, смажити 5 хвилин, помішуючи.

05

Додати промиті родзинки, паприку, сіль і перець за смаком, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Покласти нарізані маслини, смажити ще 3 хвилини. Зняти з вогню і охолодити.

06

Яйця відварити вкруту, дрібно нарізати. Додати до м'яса і перемішати.

07

Тісто розкачати, вирізати кружки, на кожний покласти ложку фаршу, добре заліпити край.

08

Розігріти олію й обсмажити вироби до золотистого кольору у великій кількості олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min