
Африканський суп з кунжутом і спеціями
Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eco Ground Coriander
1 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Eco Cardamom 6g
1 ч. л.
Sesame Seeds
100 г.
Pink Tomato in Packing
6 шт.
Celery Stalk
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
1 шт.
Garlic
2 шт.
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
0,5 ч. л.
Eco Turmeric 20g
1 ч. л.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
100 г.
Auchan Sesame Oil 240ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.
02
У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.
03
При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores