
Африканський гороховий суп із яблуками
Немає нічого кращого, ніж знайомитися з кращими рецептами різних народів. Адже у світі стільки різних смачних страв, про які ми навіть і не здогадуємося. Ми ж пропонуємо вам розширювати своє коло знань. Почніть з африканського горохового супу. Він зовсім не схожий на ті горохові супи, до яких ми звикли. І нехай вас не лякають яблука в рецепті, вони надають особливий злегка кислий смак. Ви не пошкодуєте, приготувавши такий суп з грінками. Можна навіть розламати їх на маленькі шматочки і покласти зверху на тарілку супу перед подачею. У всякому разі, ця специфічна страва не залишить вас і вашу сім'ю байдужими. Не бійтеся експериментувати.
Ingredients
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Масло вершкове
3 ст. л.
Яблука
1 шт.
Карі
1 ч. л.
Бульйон курячий
500 мл.
Борошно пшеничне
1 ст. л.
Зелений горошок
200 г.
Сіль
за смаком
Перець білий мелений
за смаком
Вершки
3 ст. л.
Зелень
1 пучок
Preparation steps
01
Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.
02
Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.
03
Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores