Африканський гороховий суп із яблуками - Image

Африканський гороховий суп із яблуками

Number of servings: 3Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

Немає нічого кращого, ніж знайомитися з кращими рецептами різних народів. Адже у світі стільки різних смачних страв, про які ми навіть і не здогадуємося. Ми ж пропонуємо вам розширювати своє коло знань. Почніть з африканського горохового супу. Він зовсім не схожий на ті горохові супи, до яких ми звикли. І нехай вас не лякають яблука в рецепті, вони надають особливий злегка кислий смак. Ви не пошкодуєте, приготувавши такий суп з грінками. Можна навіть розламати їх на маленькі шматочки і покласти зверху на тарілку супу перед подачею. У всякому разі, ця специфічна страва не залишить вас і вашу сім'ю байдужими. Не бійтеся експериментувати.

Ingredients

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Масло вершкове

3 ст. л.

Яблука

1 шт.

Карі

1 ч. л.

Бульйон курячий

500 мл.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Зелений горошок

200 г.

Сіль

за смаком

Перець білий мелений

за смаком

Вершки

3 ст. л.

Зелень

1 пучок

Preparation steps

01

Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.

02

Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.

03

Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Африканський гороховий суп із яблуками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua