Запечена курка з травами, гарбузовим крем-брюле та овочами "Осіння рапсодія" - Image

Запечена курка з травами, гарбузовим крем-брюле та овочами "Осіння рапсодія"

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не знаєте, яку головну страву приготувати у важливий для вас день? Пропонуємо вам дещо незвичайний рецепт приготування запеченої курки. Отриманим результатом, запевняємо вас, ви будете приголомшені. Родзинкою цієї страви вважається крем-брюле із гарбуза, в поєднанні з мускатним горіхом та ніжними вершками. Смакові властивості, які ви продегустуєте, перевершать ваші сподівання. Крім того, приємним є факт використання журавлиного соку, що не лише позитивно вплине на процес приготування, а й надасть страві справді трохи кислого смаку, тим самим розбавить солодкий смак крем-брюле. Прикрасивши курку різноманітною зеленню, ви отримаєте прекрасну страву, яку не буде соромно поставити на стіл та почастувати нею своїх гостей.

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
126.80

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

1,5 кг.

Homemade Butter

2 ст. л.

Green Onions in Bunch 100g

3 ст. л.

Garlic

2 зубчика

Parsley 70g

3 ст. л.

Kotanyi Lemon Peel 14g

1 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

3 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Smak Birch Cranberry Juice 1l

100 мл.

Hokkaido Pumpkin

650 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g

200 мл.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

50-70 г.

Packaged Green Peppers

2 шт.

Squash

2 шт.

Young Potatoes

5-6 шт.

Eco Ground Nutmeg

щіпка

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Курку розрізати по грудинці. Змішати разом вершкове масло, зелену цибулю, часник, петрушку, цедру, сіль і перець. Акуратно розподілити суміш під курячою шкірою по всій курці. Нагріти оливкову олію на сковороді, покласти курку і обсмажити до золотистого кольору, близько 3-х хвилин з кожного боку. Обсмажену курку перекласти на деко.

02

Змішати разом оцет, цукор і журавлинний сік у невеликій каструльці. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати глазур ще 15 хвилин, до стану сиропу. Духовку нагріти до 200°C градусів. Змастити курку розтопленим вершковим маслом і запікати 10 хвилин. Потім змастити глазур'ю і запікати ще 20-25 хвилин. Готову курку порізати на порційні шматки.

03

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на шматочки і відварити або запекти в духовці. Готовий гарбуз подрібнити за допомогою блендера в пюре. Додати мускатний горіх, яйце, вершки, пармезан, посолити і поперчити за смаком. Перекласти гарбузове пюре у формочки для запікання, змащені маслом. Запікати 20 хвилин. Потім посипати зверху коричневим цукром і поставити на 1 хвилину під гриль.

04

Перець, кабачки і картоплю вимити, перець і картоплю почистити, нарізати овочі довільно. Покласти овочі на деко, скропити оливковою олією, посолити і поперчити. Запікати разом з крем-брюле з гарбуза.

05

Подавати курку з запеченими овочами та гарбузовим крем-брюле.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min