Йогуртове морозиво з шоколадом - Image

Йогуртове морозиво з шоколадом

Number of servings: 2Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

У спекотну пору дуже хочеться насолодитися прохолодою. Наприклад, солодким смачним і ситним морозивом. На жаль, в магазинах часто попадається морозиво, яке не зовсім і схоже на справжнє за смаком. Чому б не зробити такий прохолодний десерт вдома?! Запросто. Домашнє морозиво набагато смачніше і більш поживне. До того ж, крім йогурту і шоколаду ви можете додати різні фрукти, щоб зробити морозиво ще більш насиченим. Адже ваша фантазія і бажання не має меж. Ваші рідні та близькі будуть насолоджуватися вашими кулінарними здібностями, адже такий десерт виходить дуже смачним, насиченим і приємним.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

150 г.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

1 ст. л.

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

20 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

5 упак.

Preparation steps

01

У 100 мл. молока розвести крохмаль.

02

Шоколад наламати на дрібні шматочки або натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти з йогуртом і залити у форму для морозива.

03

У центр форми з йогуртом вертикально вставити дерев'яну паличку для морозива і поставити в морозильну камеру.

04

Витримати в камері до повного замерзання. Після замерзання морозиво готове до вживання. Якщо виникають складнощі з тим, щоб витягнути його з форми, поставте форму в гарячу воду на 15 секунд.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min