
Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Bionaturalis Organic Coconut Milk with Green Curry 400ml
2 ст. л.
Fine Life Ground Red Chili Pepper 20g
0,5 ч. л.
Beef Stew
1 кг.
Food Studio Beef Broth 500ml
150 мл.
Metro Chef Coconut Milk 1l
400 мл.
Auchan Canned Chickpea
820 г.
Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g
200 г.
Preparation steps
01
На сковороду вилити 1 ст. л. олії, поставити на вогонь, розігріти сковороду, висипати подрібнену цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Висипати карі і чилі, обсмажити протягом 1 хвилини. Вилити олію, що залишилась в сковороду разом з нарізаним м'ясом. Перемішати інгредієнти, обсмажувати 4-5 хвилин.
02
Влити кокосове молоко разом з бульйоном в сковороду, довести до кипіння, накрити сковорідку зверху кришкою, тушкувати 1,5 години періодично змішуючи. Після, додати нут, готувати 30 хвилин.
03
В кінці додати в сковороду подрібнений шпинат, тушкувати ще 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores