
Сирний пудинг з цукатами
Сирний пудинг з цукатами – ніжний, повітряний десерт, який гідно оцінять і дорослі, і діти. Сир – незаперечно корисний молочний продукт. А в комбінації з цукатами він набуває особливого солодкого смаку. Урізноманітніть начинку, додайте до цукатів і родзинок мелений мигдальний горіх, сухофрукти, ванілін. Замість манної крупи можна використовувати розпушувач – ефект буде однаковий. Крім приготування страви на пару, можна запекти пудинг в печі. При цьому форму необхідно посипати товченими сухарями. Випікати до тих пір, поки пиріг не підніметься, стане пишним і рум'яним. Гарячий пудинг полити зверху улюбленим варенням або джемом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Domestic Cottage Cheese
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Assorti Candied Fruits
100 г.
Terra Brand M Semolina 800g
2 ст. л.
Raisins
50 г.
Homemade Butter
3 ст. л.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1 ч. л.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
У миску протерти через сито сир, додати до нього яєчні жовтки, сіль, натерту цедру апельсина, всипати манну крупу, влити попередньо розтоплене вершкове масло. Перемішати до однорідного стану (можна скористатися блендером).
02
Окремо в мисці змішати родзинки, які необхідно попередньо промити, нарізані цукати, додати окремо збиті яєчні білки, перемішати ретельно всю масу.
03
Форму змастити маслом, присипати цукром, викласти сирну масу, поставити варитися на пару. При подачі пудинг залити цукатним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores