
Сирна запіканка з овочами
Запіканкою ми називаємо страву, яка відноситься до групи кулінарних виробів, способом приготування яких є запікання в духовці викладених у форму подрібнених інгредієнтів, залитих зв'язуючими компонентами. Рецептуру приготування сучасної запіканки пов'язують з ім'ям американської домогосподарки Ельміри Джолікер, яка жила в середині XIX століття. Вважається, що саме їй ми повинні сказати "спасибі" за цю смачну страву. У списку інгредієнтів запропонованої запіканки корисні і доступні продукти: овочі, сир, сметана, оливки. В якості зв'язуючого компонента використовують яйця. Процес приготування простий і не займе багато часу. Подавати запіканку можна, прикрасивши зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
1 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Aro Sliced Olives 4250ml
4 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Bread Crumbs
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Basil in Pot
за смаком
Auchan Oregano 20g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
150 г.
Preparation steps
01
Баклажан нарізати кубиками і злегка підрум'янити на оливковій олії.
02
Додати до баклажанів перець, нарізаний соломкою і підсмажити пару хвилин до напівготовності.
03
У миску розбити яйця, додати сметану, тертий сир, овочі, оливки, панірувальні сухарі, посолити, поперчити, посипати сухими травами і все добре перемішати.
04
Вилити масу у форму, змащену оливковою олією.
05
Запікати в духовці 25 хвилин при температурі 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores