
Свекольник із фетою
У спекотні літні дні дуже затребуваний така різновид перших страв, як холодні супи. Свекольник із фетою - один із таких супів. Кажуть, що свекольник - страва, яку почали готувати ще в 17-му столітті. Це схоже на правду. Цей легкий, малокалорійний охолоджений суп - просто знахідка для тих, хто в спеку шукає заміну традиційним для українців борщам і супам. До того ж, виглядає приготована страва дуже життєрадісно і мальовничо. Овочевий суп з простими, недорогими і головне: корисними інгредієнтами гарантовано сподобається Вашим домашнім.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
5 шт.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
150 г.
Celery Root
1 шт.
Pickled Cucumbers
2 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
600 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Вичавити сік із селери і буряків. Видалити пінку.
02
Змішати суміш соків з овочевим бульйоном, додати оцет, цукор, оливкову олію. Гарячий суп посолити і поперчити за смаком. Дати настоятися, потім охолодити.
03
Сир розламати на маленькі шматочки, огірки порізати маленькими кубиками, зелень подрібнити.
04
При подачі вилити холодний суп в тарілку, додавши огірки, сир і зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores