
"Спиральки"
Пропонуємо вашій увазі рецепт прекрасної закуски. Така закуска дуже добре прийдеться на святковий стіл. Адже, виглядає вона дійсно дуже ошатно, красиво, яскраво і святково. До того ж, все що так красиво виглядає нам завжди хочеться з'їсти. Буває, звичайно навпаки, що здавалося б гарна страва - спробували, а виявилося не так як ми думали, не зовсім смачно. Але, будьте впевнені, такого не станеться у випадку із "Спіральками". У цій страві все дуже продумано і всі інгредієнти досить тонко між собою поєднуються. Тому смак у нашої закуски буде дуже приємний. А болгарський перець додасть цьому смаку пікантності. Приємного апетиту!
Ingredients
Листкове тісто
500 г.
Болгарський перець
450 г.
Шинка
200 г.
Сир
200 г.
Яйця
2 шт.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Шинку і сир порізати кубиками.
02
Перець (бажано взяти перець різного кольору) промити, очистити від насіння і нарізати соломкою.
03
Змішати сир, шинку і перець.
04
Відокремити жовтки від білків і додати в миску. Посолити, за смаком, і добре перемішати.
05
Тісто розкатати на столі і викласти на нього начинку, розрівняти. Краї добре закрити.
06
Скачати тісто в рулет і покласти його на деко з пергаментним папером.
07
Деко поставити в духовку, розігріту до 180°С, і випікати 30-35 хвилин.
08
Потім остудити готовий рулет і нарізати на порції.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores