Закуска "Хибна ікорка" - Image

Закуска "Хибна ікорка"

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Закуска "Хибна ікорка" не просто більш дешева альтернатива червоній ікрі, а й ще один спосіб зробити стіл більш різноманітним. Всі звикли бачити на столі намазаний червоною ікрою хліб. Однак ви можете провести експеримент, поставивши дві тарілки на стіл - на одній хліб намазати ікрою, а на іншій от такою ось хибною ікоркою. І подивіться, яку із закусок з'їдять швидше. Ця намазка на хліб дуже легка у приготуванні, ситна і не шкідлива для здоров'я. Її загадковий смак примусить здивуватися будь-кого. Тому приємного апетиту і гарних веселощів!

Ingredients

Оселедець

1 шт.

Масло вершкове

150 г.

Сирок плавлений

2 шт.

Морква (невелика)

3 шт.

Preparation steps

01

Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток.

02

Моркву відварити до готовності.

03

Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м'ясорубку і розмішати.

04

Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

05

За смаком нагадує червону ікру, важко відчути різницю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min