
Курячий салат з ківі, ананасами і грибами шарами
Втомилися від одноманітних салатів? Тоді рецепт курячого салату з ківі, ананасами і грибами шарами запропонований спеціально для Вас. Така страва безсумнівно заслуговує статус «святкова» і гідно прикрасить Ваш стіл, привівши в захват усіх гостей. Салат дуже ситний, тому може повністю замінити вечерю. Всі інгредієнти страви поєднуються максимально гармонійно, передаючи один одному свої смаки і запахи. Нотку солодкості салату додає консервований ананас, натомість ківі віддає свою кислинку. Завдяки цьому страва насичується незвичайним пікантним смаком екзотики.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Flora Gold Kiwi, 2pcs
2 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Chicken Fillet
2 шт.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
80 г.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Гриби нарізати дрібними шматочками, посолити, обсмажити на сковороді в олії, до випаровування всієї рідини, після чого остудити.
02
Відваром куряче філе. Остудити і нарізати дрібними шматочками. Викласти в глибоку миску рівним шаром.
03
Дрібно нарізати ананас. Викласти половину ананасів на курку в мисці, також розрівняти по поверхні. На ананаси викласти підсмажені гриби, зверху змастити гриби майонезом. Наступний шар - друга половина ананасів, зверху викласти попередньо зварені і нарізані яйця, змастити майонезом.
04
Зверху викласти тертий сир, на сир викласти нарізане середніми шматочками ківі. Прибрати салат на 1 годину в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores