
Яєчня на листковому тісті на сніданок
Снідати бажано завжди. Особливо дітям, адже їх організм росте. Але й дорослим теж потрібно зарядитися на весь день. Навіть приказка говорить: сніданок з'їж сам. Тобто сніданок повинен бути досить щільний. Перше, що приходить на втямки, це яєчня. Адже її дуже швидко готувати. Але навіть таку звичайну страву можна незвичайним способом приготувати. Досить додати трохи твердого сиру, цибулі і листкове тісто. Ви відразу ж отримаєте нову страву, яка приємно здивує вас, і ваших рідних. Не кажучи вже про те, що яйця дуже корисні, адже в них багато білка. А зелена цибуля збагачує усіма потрібними вітамінами, особливо, якщо це пора авітамінозу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Slavia Mozzarella Cheese 50%
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Chilled Bacon
150 г.
Leek
1 стрілка
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 стрілки
Rud Leaf Frozen Dough
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розкачане листкове тісто викласти на деко. Зробити трохи проколів виделкою.
02
Викласти тертий сир, нарізану цибулю-порей і зелену цибулю по всьому периметру тіста.
03
Нарізати бекон і викласти його поверх сиру. Зробити отвори між шарами начинки і туди розбити яйце. Посолити за смаком. Випікати близько 15 хвилин при температурі 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores