Салат з буряком і чорносливом - Image

Салат з буряком і чорносливом

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Буряк готують в безлічі варіацій. Є страви, які без буряка просто неможливі: український борщ не можна собі уявити без буряка або оселедець під шубою - сімейний для багатьох рецепт. Салат з буряком і чорносливом - досить відомий і корисний, вітамінний салат. Він підходить до багатьох гарнірів, має приємний і пікантний смак і стане відмінним варіантом для святкового столу. Його можна намазати на хліб і вживати в їжу як бутерброд. Треба зауважити, що зазвичай буряк для цього салату варять. Можна також буряк спекти в духовці до м'якості. Вийде дуже смачно. Готовому салату потрібно дати постояти 15 хвилин перед подачею на стіл.

Ingredients

Буряк

1 кг.

Чорнослив

300 г.

Волоські горіхи

200 г.

Часник

3 зубчика

Майонез

за смаком

Preparation steps

01

Буряк відварити до готовності, дати йому охолонути. Далі очистити його і натерти на крупній тертці.

02

Чорнослив дрібно нарізати.

03

Горіхи очистити і подрібнити їх у кавомолці або розтовкти в ступці.

04

Часник очистити від лушпиння, видавити його до буряка через прес.

05

Додати туди ж чорнослив і горіхи. Заправити салат майонезом і добре перемішати.

06

Салат можна подавати як в салатниці, так і порційно.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з буряком і чорносливом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua