Салат «Ніцца» - Image

Салат «Ніцца»

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт надзвичайно смачного салату «Ніцца» прийшов до нас від кухарів однойменного міста на лазурному узбережжі Франції. Ця страва є не тільки доповненням до основного блюда, але і виступає як самостійна страва. Цей салат не схожий на знайомі нам страви, але готується просто і швидко. Для додання страві пікантної нотки в салат додають невелику кількість діжонської гірчиці. А прованські трави зроблять цей кулінарний шедевр більш ароматним. Салат заправляється оливковою олією з різними добавками, тому виходить не дуже калорійним. Цей салат сподобається всім, хто любить смачно і ситно поїсти.

Ingredients

Тунець консервований в олії

200 г.

Анчоуси

250 г.

Помідори

3 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Картопля

2 шт.

Квасоля зелена стручкова

100 г.

Перець солодкий

1 шт.

Селера

100 г.

Маслини

100 г.

Олія оливкова

4 ст. л.

Оцет винний білий

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.

02

Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.

03

Квасолю відварити в підсоленій воді.

04

Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.

05

Яйця відварити, після остудити і нарізати.

06

Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Суп із запеченого перцю і томатів

Суп із запеченого перцю і томатів

4

1 h

Салат «Ніцца» – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua