Салат "Мандаринова долька" - Image

Салат "Мандаринова долька"

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Головне в цій страві - це її оригінальний зовнішній вигляд. Назва «Мандаринова долька» цей ніжний салат з курки отримав саме завдяки своєму незвичайному оформленню, ця страва може стати родзинкою будь-якого святкового столу, особливо в новорічні свята. Але незважаючи на свою промовисту назву, цей салат готується без фруктів. Крім оригінального оформлення це блюдо відрізняється чудовим поєднанням продуктів і простотою у приготуванні. Для салату краще всього взяти плоске однотонне блюдо без малюнка. Перед подачею потрібно дати просочитися 1-2 години в холодильнику.

Ingredients

Куряче філе

300 г.

Сир

150 г.

Морква

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Яйця

5 шт.

Печериці

200 г.

Часник

2 зубчика

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вершкове масло

за смаком

Preparation steps

01

Курку відварити до готовності і порізати на невеликі шматочки.

02

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді на вершковому маслі протягом 3 хвилин.

03

Моркву відварити до готовності. Натерти на крупній тертці.

04

Гриби порізати і додати до цибулі, готувати разом ще 3-4 хвилини.

05

Яйця відварити вкруту. Почистити і відокремити білки від жовтків. Натерти окремо на крупній тертці.

06

Викласти салат шарами у формі дольки: половина моркви, майонез, курка, майонез, гриби з цибулею, сир, жовток. Верх і боки салату змастити майонезом. За допомогою моркви зробити візерунок м'якоті мандарина, а з білка - прожилки мандарина. Солити і перчити всі шари.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Мандаринова долька" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua