
Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами
Дуже ситний салат. Готується він просто, а виходить в результаті дуже смачно. Печінку для салату можна використовувати яловичу або курячу. Квасоля готується заздалегідь. Її треба промити у воді, перекласти в каструлю і залишити в такому вигляді на 12 годин. Краще це робити на ніч, щоб зранку можна було почати готувати салат. Але при бажанні квасолю можна використовувати і консервовану. Поливають готовий салат майонезом і дають настоятися близько 2-х годин, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Прикрашають рубаною зеленню. Такий салат добре поєднується з гарячими стравами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
200 г.
Pork Liver
500 г.
Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g
150 г.
Onion
150 г.
Carrots
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.
02
Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).
03
Печінку остудити і порізати соломкою.
04
Гриби порізати невеликими шматочками.
05
Цибулю нарізати кубиками.
06
Натерти моркву на середній тертці.
07
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.
08
Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.
09
Салат заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores